Σχέδιο ωφελημάτων
LarnaCARD

Μαζί στηρίζουμε την πόλη μας

Σχέδιο οφελημάτων LarnaCARD

Έχεις επιχείρηση; Συμμετέχεις εντελώς δωρεάν

Στο σχέδιο οι επιχειρήσεις θα συμμετέχουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και θα μπορούν να τρέχουν ταυτόχρονα μέχρι 10 προσφορές με αυτόνομη πρόσβαση στο σύστημα με δικούς της κωδικούς πρόσβασης.

Το σχέδιο θα είναι στο μεγαλύτερο του μέρος κοινωνικού χαρακτήρα καθώς το 55% από τις πωλήσεις καρτών θα επιστρέφεται πίσω στην κοινωνία μέσω MH ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΩΝ οργανωμένων συνόλων καθώς και διάφορων άλλων δράσεων.

Η κάρτα θα είναι ηλεκτρονική και θα βρίσκεται στο λογαριασμό του χρήστη. Αυτό δίνει την ευκαιρία στα οργανωμένα σύνολα που συμμετέχουν να στείλουν σε φίλους να στηρίξουν τον σκοπό του συνδέσμου.

Η στήριξη γίνεται κατα την αγορά της κάρτας καθώς πριν την πληρωμή ο χρήστης θα επιλέγει σε πιο οργανωμένο σύνολο θα χαρίζει τα 30eur.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της εταιρείας OtherView Marketing Solutions η οποία δραστηριοποιείται στην πόλη της Λάρνακας από το 2016.

Δείτε την παρουσίασή μας εδώ

OΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

1. Η επιχείρηση συμμετέχει δωρεάν στο πρόγραμμα και μπορεί να ανεβάζει όσες προσφορές επιθυμεί με βάσει τις ανάγκες της.

2. Το στήσιμο της σελίδας είναι ενιαίο και δεν μπορούν να αλλαγές σε κάποιον συμβαλλόμενο.

3. Η κάθε προσφορά έχει ελάχιστη διάρκεια ένα μήνα.

4. Η συμβαλλόμενη επιχείρηση έχει το δικαίωμα και τη δυνατότητα να αλλάζει προσφορές , όρους κτλ κάθε τελευταία και πρώτη ημέρα του επόμενου μηνός (πχ 30/07-01/08).

5. Στη διάρκεια του μήνα επιτρέπονται ΜΟΝΟ ακυρώσεις προσφορών. Αυτό γίνεται ΜΟΝΟ με την αποστολή email ή με sms στο άτομο επικοινωνίας.

6. Η συμβαλλόμενη επιχείρηση οφείλει να τηρεί τις προσφορές που έχει αναρτημένες στην πλατφόρμα.

7. Σε περίπτωση που η πλατφόρμα δεχθεί 3 παράπονα από κατόχους καρτών μη τήρησης των κανονισμών από συμβαλλόμενη επιχείρηση αυτή διαγράφεται.

8. Η συμβαλλόμενη επιχείρηση δίνει την πρόσφορά ΜΌΝΟ κατά την επίδειξη έγκυρης κάρτας από τον πελάτη. Η έγκυρη κάρτα θα εμφανίζει στην οθόνη χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης λήξης της κάρτας. Στατική εικόνα δεν είναι έγκυρη.

9. Σε περίπτωση που η συμβαλλόμενη επιχείρηση θέλει να προωθηθεί μέσω του προγράμματος θα επικοινωνεί με τμήμα μάρκετινγκ για να ενημερωθεί αναλόγως (κόστος , ενέργειες κτλ).

10. Σε κάθε συναλλαγή η επιχείρηση οφείλει να σαρώνει το QR code στην οθόνη του πελάτη για σκοπούς αξιολόγησης της εμπορικότητας του σχεδίου.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Συμπληρώστε τα πιο κάτω στοιχεία και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.